19 Jul, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg

  
 
Här kommer sammanställningen:   

Petrusko skrev i veckan ett intressant inlägg om varför han valt bort Avanza Global och vad som påverkat fondens utveckling.

InvesteraPengar har tagit ett strategiskt beslut om kommande långsiktiga investeringar och där kommer det inte finnas plats för banksektorn. I sitt inlägg beskriver han vad som fått beslutet att växa fram.  
 
Kronan Till Miljonen har skrivit om en större portföljförändring som han gjort, ett bolag har fått lämna till förmån för ett annat. 
 
Stefan Thelenius har efter Coronakrisen också ändrat strategi för sina globala investeringar. I sitt inlägg redogör han för sin nya strategi i sina tre portföljer!

SparaKlokt publicerade i veckan ett inlägg om sitt nya sparexpriment, Magic Formulaportfölj. Han delar med sig av hur upplägget kommer se ut och vi kommer såklart följa det här med spänning!
 
Vi publicerade själva ett inlägg i veckan om när ska man betala skatten för att slippa 16,25 % kostnadsränta?

Vi önskar er alla en riktigt fin söndagkväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.