2 Aug, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg


 
Investeraren har publicerat ett inlägg om vinstmultiplar som är en fortsättning på ett tidigare blogginlägg, som handlade om hur känslig värderingen är i tillväxtföretag med uppskruvade förväntningar på tillväxt. 
 
Aktieingenjören har skissat på den ideala "sparresan" genom livet. Livet är ju inte statiskt och går igenom olika skeenden beroende på vart i livet man befinner sig. 
 
Myntaren har jämfört två högutdelande ETF:er och de har visat sig ha gått riktigt dåligt under corona, trots det ett intressant inlägg.

Stefan Thelenius har skrivit ett blogginlägg om begreppet "Business Momentum" och vad det innebär. 
  
Hos Aktiepappa skrevs det recension om FermentumVitaes bok "Börspsykologi" samt en kompletterande intervju med författaren! Vi efterlyste en läsare i veckan också, tyvärr har vi inte kunnat finna personen i fråga! 
 
Önskar er en fin söndagkväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.