23 Aug, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg


 
Här kommer veckans sammanställning:

InvesteraPengar publicerade i veckan ett blogginlägg om Tiptapp och deras tjänster som han själv testat på i sommar!

Tradersalloy förklarar i sitt inlägg vad ett investmentbolag är och vad som är intressant med dessa bolag samt vad man bör titta närmare på.

Frihetsmamman har skrivit ett intressant inlägg om svårigheten i att investera utifrån sina värderingar. Även om vi delvis tänker annorlunda tycker vi att inlägget är läsvärt och här borde det finnas möjlighet att tjäna pengar.  
 
Valient-Utdelningskungen är en nystartad blogg och har publicerat sitt första inlägg. Vi som känner Valient  lite sen tidigare ser framemot att läsa mer!
  
HerrIngenjörKalkyl kan man läsa om det oroväckande "raketerna" som skrivs och haussas om i Facebookgruppen Aktieraketer. 

Hurdublirrik skrev i veckan att börsen är till för låg- och medelinkomsttagare och det är där investeringar kan göra störst skillnad!

Hos Aktiepappa blev kommande IPOn Exsitec veckans mest lästa blogginlägg.

Vi önskar er alla en fortsatt fin söndag!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.