30 Aug, 2020

Veckans Bästa Blogginlägg


 
Som vanligt rusar veckorna förbi och det är återigen dags för veckans bästa blogginlägg! 
 
Vi börjar faktiskt med att belysa ett viktigt blogginlägg som Spararnas publicerade så sent som i dag efter att en twitterprofil/bloggare promotat en scam till andra småsparare. Vi tycker det är viktigt att det inte får gå obemärkt förbi och är glada att se reaktionen som blev på Finanstwitter! 
  
Nicklas Andersson har skrivit ett intressant inlägg på Avanzabloggen om hur 2000-talisters sparande ser ut och vad de gör med sitt sparande.   
 
Cosmonomics har gjort ett par räkneexempel när det kommer till ränta på ränta effekten efter att läst om att det var få som "klarar" av att sätta undan ett månadssparande på 2500kr.  
 
Frihetsmaskinen har också publicerat ett inlägg om månadssparande och räknat ut hur lång tid det tar att bli miljonär beroende på hur mycket man sparar.
  
Matematikern har skrivit ett långt och läsvärt inlägg på bloggen Kalqyl om allt du behöver veta om det stora amerikanska bolaget Amazon. 
 
Vi skrev själva om den kommande IPOn Spotlight.

Önskar er alla en fin vecka! 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.