Stockholm 12:15
-0,12% Today
+0,36% Sedan årsskifte
-0,01% OMXSPI

2017-09-19 11:29:43

Crowdsoft Technology utvald till finalist för Security Awards i kategorin Årets Tekniklösning

Crowdsoft Technology AB har nominerats till och blivit utvald som en av tre finalister i kategorin Årets Tekniklösning, en av tio kategorier för Security Awards - Säkerhetsbranschens stora pris.


Säkerhetsbranschens stora pris - Security Awards utges av Tidningen Skydd & Säkerhet. Totalt delas 10 st priser ut, till vinnaren i respektive kategori. Respektive vinnare erhåller sitt pris i samband med Security Awards galan den 26 oktober på Scenkonstmuseet, Stockholm, www.securityawards.se. 

Crowdsoft har nominerats och utsetts till en av tre finalister inom kategorin "Årets Tekniklösning". Inom respektive kategori finns det fastställda kriterier som utgör bedömningsgrunder av de nominerade. Bidragen bedöms av en oberoende jury som satts samman av tidningen Skydd & Säkerhet. 

Bedömningsgrunderna inom kategorin "Årets Tekniklösning" är;
* premierar en aktör med en innovativ lösning
* tekniklösningen bidrar till en ökad säkerhet eller trygghet
* förenklar, effektiviserar eller skapar ett mervärde i verksamheter 

"Att bli uppmärksammade, nominerade och utsedd till finalist inom kategorin "Årets Tekniklösning" är en bekräftelse av att vår kommunikationslösning C-One ligger i framkant, är rätt i tiden och bidrar till att höja effektiviteten hos användaren. Vi är stolta över att bli nominerade och fantastiskt glada över att ha utsetts till finalist inom kategorin Årets Tekniklösning", säger Anders Jönsson, VD Crowdsoft Technology AB. 

Crowdsofts kommunikationssystem, C-One är utformat för operativt arbete i miljöer där ett stort antal människor vistas. Systemet är utvecklat så att användare kan kommunicera med varandra, enskilt och i grupp, på ett modernt och enkelt sätt i ett eget säkert system. Det är ett server- och app-baserat system där användarna kommunicerar via C-One appen på sin smartphone. Systemets goda möjligheter för bred samverkan och kommunikation i flera olika typer av format, gör det även lämpat för rapportering och kommunikation vid tillbud och kris. För mer information om Crowdsoft / C-one: www.crowdsoft.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Crowdsoft

VD Anders Jönsson

Tel +46 70 765 66 21

Email: anders.jonsson@crowdsoft.com 

Kort om Crowdsoft Technology AB

Crowdsoft levererar en helt ny typ av kommunikationssystem för operativt trygghets- och säkerhetsarbete som möjliggör stora vinster för en rad olika typer av företag och organisationer. Systemen är utformade med användarvänliga applikationer för smartphones och en central serverlösning för koordinering av stora informationsflöden. Affärsmodellen bygger på abonnemang, vilket innebär små initiala investeringar för kunder och återkommande intäkter för Crowdsoft. Aktien är listad på AktieTorget med kortnamn CROWD. 
Attached html: HTML