Stockholm 17:30
-1,08% Idag
-0,50% Sedan årsskifte
-0,01% OMXSPI

2018-04-16 08:00:00

Tele2 AB: Presentation av resultat för första kvartalet 2018

Närvarande: Allison Kirkby, vd, Lars Nordmark, finanschef, och Erik Strandin Pers, IR-chef.


Tele2 AB kommer att offentliggöra resultatet för det första kvartalet 2018, måndagen den 23 april 2018, klockan 07:00 CEST (06:00 BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer att hållas klockan 10:00 CEST (09:00 BST/04:00 EDT) måndagen den 23 april 2018. Presentationen hålls på engelska och kommer även att finnas tillgänglig som en webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com

Samtalsinformation:
För att vara säker på att uppkopplingen till konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen börjar för att registrera er. Fråga efter "Tele2 Q1 Interim Report 2018".

Telefonnummer:
SE: +46 (0)8 5065 3942
UK: +44 (0)330 336 9411
US: +1 646 828 8143
För mer information, vänligen kontakta:
Angelica Gustafsson, PR-chef, Tele2 AB, tel: +46 704 26 41 42
Erik Strandin Pers, IR-chef, Tele2 AB, tel: +46 733 41 41 88

TELE2 SER DET SOM SIN STÖRSTA UPPGIFT ATT GÖRA DET MÖJLIGT FÖR ALLA ATT LEVA ETT MER UPPKOPPLAT LIV. Vi tror nämligen att det uppkopplade livet är ett bättre liv. Vi arbetar därför för att data ska bli mer tillgängligt för våra kunder oavsett när de behöver det eller var de befinner sig. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 erbjuder tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, innehållstjänster samt globala IoT-lösningar. Våra 17 miljoner kunder i åtta länder njuter av en fantastisk trådlös upplevelse genom våra prisbelönta nätverk. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2017 omsatte bolaget 25 miljarder kronor och presenterade en EBITDA på 6,4 miljarder kronor. För finansiella definitioner, vänligen se sista sidorna i årsredovisningen 2017. Följ @Tele2grouppå Twitter för de senaste uppdateringarna.




Attached html: HTML
Attached pdf: PDF