Stockholm 17:30
-1,14% Today
+0,48% Sedan årsskifte
-0,01% OMXSPI

2017-10-05 08:55:30

REALFICTION: FÅR FÖRSTA ORDERN PÅ DEEPFRAMESTOCKHOLM (Direkt) Realfiction, vars aktie handlas på First North, har fått sin första officiella order på sin Deepframe mixed reality-display. Det exakta ordervärdet avslöjas inte på grund av konkurrensskäl, men det uppges vara större än 200.000 kronor och mindre än 500.000 kronor.

"Ordern är signifikant eftersom den är den första i sitt slag", skriver Realfiction i ett pressmeddelande.

Deepframe-lösningen kommer att distribueras som en del av en showroom-installation för ett företag som är verksamt inom områdena tillverkning, marknadsföring och distribution, vattenbruk och fastighetsutveckling.

Realfiction-partnern Engagis i Australien har förmedlat ordern. Installationen kommer att genomföras under den andra hälften av november i Sydney.

"Med en lista över potentiella projekt som växer dagligen upplever vi glädjande ett stort intresse och en stor efterfrågan för Deepframe på en global skala", säger Realfictions vd Clas Dyrholm.

Bolagets första produktfamilj hette Dreamoc och marknadslanserades 2008. Deepframe, som lanserades i år, omfattar stora mixed reality-skärmar som tillåter stora visualiseringar.