Stockholm 17:30
-1,14% Today
+0,48% Sedan årsskifte
-0,01% OMXSPI

2017-11-01 09:00:24

Hexatronic investerar i ökad duktkapacitet för att möta efterfrågan


Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360

Pressmeddelande 1 november 2017

Hexatronic investerar i ökad duktkapacitet för att möta efterfrågan

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB, ett helägt dotterbolag till Hexatronic Group AB, kommer investera i ytterligare produktionskapacitet för dukt i fabriken i Hudiksvall.

Investeringen är ett led i bolagets strategi att öka produktionskapaciteten och produktbredden för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter.

Investeringen uppgår till ca 21 MSEK och kommer ske i två etapper där den första kapacitetshöjningen kommer vara genomförd under våren 2018 och den andra etappen kommer vara genomförd under hösten 2018.

Göteborg 1 november 2017

Henrik Larsson Lyon

VD Hexatronic Group

Vid eventuella frågor kontakta:

· Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group, +46 706 50 34 00

Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Ribbonet®, Micronet(TM), Drytech(TM), Lightmate®, FibreHub(TM), Matrix, DCIO(TM), Basic Broadband(TM) och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Kina och USA. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO. För mer information, sewww.hexatronicgroup.com.

2017-11-01 Hexatronic investerar i ytterligare duktkapacitet

--
This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Hexatronic Group AB via Globenewswire