Stockholm 17:30
+0,51% Idag
+1,43% Sedan årsskifte
-0,01% OMXSPI

2017-06-21 08:54:38

Anders Jönsson ny VD för Crowdsoft

VP Product Management and R&D Anders Jönsson har utsetts till ny VD för Crowdsoft Technology AB. Han efterträder Alf Eriksson som övergår till en ny roll med ansvar för särskilda projekt


"Anders är en driven entreprenör som har gjort affärer både i start-ups och etablerade företag. Hans engagemang för Crowdsoft och de värden som produkten kan skapa hos kunder rustar honom väl för att lotsa bolaget till kommersiell framgång", säger Henrik Tjernberg, ordförande i Crowdsoft.

"Det viktigaste för Crowdsoft är att skapa affärer och få fler kunder att upptäcka och nyttja fördelarna med produkten C-One, säger Anders Jönsson, VD.

Anders Jönsson har arbetat i IT- och informationsindustrin i mer än 25 år med erfarenhet från och ledande befattningar i start-ups och stora internationella bolag såsom IFS, Eniro, Kinnevik, G2 Solutions och Bisnode. Han är utbildad civilingenjör med inriktning på industriell ekonomi vid Linköpings universitet.

Alf Eriksson fortsätter i en roll som ansvarig för projekt som syftar till att skapa industriella allianser och samarbeten som rapporterar direkt till styrelsen. Förändringarna träder i kraft omgående. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Crowdsoft

Henrik Tjenrberg, ordförande
Tel +46 70 582 13 04

Anders Jönsson, VD

Tel +46 70 765 66 21

Email: anders.jonsson@crowdsoft.com 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Crowdsoft Technology AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 juni 2017.

Kort om Crowdsoft Technology AB

Crowdsoft levererar en helt ny typ av kommunikationssystem för operativt trygghets- och säkerhetsarbete som möjliggör stora vinster för en rad olika typer av företag och organisationer. Systemen är utformade med användarvänliga applikationer för smartphones och en central serverlösning för koordinering av stora informationsflöden. Affärsmodellen bygger på abonnemang, vilket innebär små initiala investeringar för kunder och återkommande intäkter för Crowdsoft. Aktien är listad på AktieTorget med kortnamn CROWD.
Attached html: HTML
Attached pdf: PDF