Stockholm 14:35
0,00% Idag
-2,57% Sedan årsskifte
-0,01% OMXSPI

2019-07-05 08:00:00

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB rekryterar Ola Svensson som landschef i Danmark och regionchef för Öresundsregionen

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) ("SBB") rekryterar Ola Svensson som landschef i Danmark och regionchef för Öresundsregionen.


Ola Svensson anställs från 1 oktober 2019 som landschef i Danmark och regionchef i Öresundsregionen med placering i Malmö. Ola har närmare 20 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och kommer senast från Victoria Park.

Ola Svensson har arbetat i stora och växande fastighetsbolag under 20 år. Den huvudsakliga geografiska inriktningen har varit södra Sverige. Ola är utbildad vid Lunds Tekniska högskola och har erfarenhet från bl a Akelius fastigheter, MKB fastighets AB, Rikshem, Stena fastigheter och senast Victoria Park.

"SBB växer kraftigt och fortsätter med förvärv i Södra Sverige och Danmark. Ola är en viktig del i att skapa fortsatt tillväxt i Södra Sverige och Danmark," säger Fredrik Holm, förvaltningschef, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden.

SBB växer kraftigt i Öresundsregionen och skapar därmed en ny region syftande till att bibehålla en hög kvalitet för bolagets hyresgäster.

"Det är fantastiskt roligt att få möjlighet att arbeta i ett av landets största tillväxtbolag inom fastigheter. Min erfarenhet kommer att passa väl in i det höga tempo som SBB växer," säger Ola Svensson.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Holm, förvaltningschef, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, 076 140 51 88, fredrik@sbbnorden.se


Om Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ)

SBB äger samhällsfastigheter i Norden samt hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige och har som grundidé att äga och förvalta långsiktigt. Genom bolagets stora samhällsengagemang kommer kommuner och andra intressenter att finna en långsiktig samarbetspartner i bolaget. SBB tilldelades pris som Årets fastighetsbolag vid Fastighetsgalan 2018. Bolagets B-aktie (symbol SBB B), D-aktie (symbol SBB D) och preferensaktie (symbol SBB PREF) handlas på Nasdaq First North Premier. Certified Adviser är Erik Penser Bank (kontakt: certifiedadviser@penser.se/ 08-4638300). Mer information om bolaget finns på www.sbbnorden.se.


Attached html: HTML