Stockholm 17:30
-1,59% Idag
+12,13% Sedan årsskifte
-0,01% OMXSPI

2018-07-04 10:15:00

Panajotis Dimitriadis klar för AIK Fotboll

AIK Fotboll är överens med Panajotis Dimitriadis om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2020 och med en förlängningsoption för 2021. Övergången sker med omedelbar verkan och AIK Fotboll arbetar för att Panos ska vara formellt uttagningsbar när det svenska transferfönstret öppnar den 15 juli 2018. 31-årige Dimitriadis återvänder därmed till AIK efter tre års frånvaro.


- Panos har AIK som moderklubb och när han nu återvänder för sin andra seniorsejour så tillför hans fotbollsegenskaper en mängd möjligheter som är användbara på ett stort antal positioner. Hans personlighet gör honom till en naturlig ledare och vi ser honom som en viktig del i att balansera och bredda truppens egenskaper för att fullfölja den satsning som påbörjats, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.
- Jag är oerhört tacksam över att återigen få möjligheten att spela för Sveriges vackraste klubb, en dag som jag länge har längtat till. Den dagen är nu här och jag känner mig mer än redo att bevisa vad jag går för och göra allt jag kan för att AIK ska vinna titlar igen, säger Panajotis Dimitriadis.
31-årige Panajotis "Panos" Dimitriadis, född den 12 augusti 1986 i Solna, inledde sin fotbollskarriär i moderklubben AIK. Han har därefter spelat i Djurgårdens IF, IK Frej, Akropolis IF, Vasalunds IF, Sandefjord Fotball, IF Brommapojkarna, AIK, Gençlerbirligi SK och Giresunspor.
Panajotis Dimitriadis kommer att spela i tröja nummer 25 i AIK och klubben arbetar för att Panos ska vara uttagningsbar från och med den 15 juli 2018 då det svenska transferfönstret öppnar. Vi hälsar honom varmt välkommen till Allmänna Idrottsklubben. För en längre faktapresentation av Panajotis Dimitriadis, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.
För mer information, kontakta:
Björn Wesström, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 - 431 12 19
E-post: bjorn.wesstrom@aikfotboll.se
Attached html: HTML
Attached pdf: PDF