Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
156
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp Novo Nordisk

Igår passade jag på att köpa ytterligare 35 aktier i Novo Nordisk för 240,50 DKK styck. Jag tycker att förra köpet var i minsta laget för att vara meningsfullt och eftersom jag har likvider kvar från försäljningarna under oktober månad så vill jag gärna investera dem eftersom de ligger i min KF. 

Efter det här köpet är jag mer nöjd med mitt innehav och kommer återgå till månadsvis inköp. Mitt GAV för Novo Nordisk ligger nu på 238,30 DKK.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (21)