Press
26 Apr, 2024
sensodetect

Stort intresse för SensoDetect i Riyadh, Saudiarabien

Uppdaterad:
30 Apr, 2024

Sensodetect deltog mellan den 23:e och den 25:e April i den 3:e konferensen för "Saudi Autism Research & Applied Behavior Analysis" (SARC3) [1]. Konferensen, som är den främsta konferensen för forskare inom Autism Spectrum Disorder (ASD) i Mellanöstern, innefattade en mängd olika talare och framstående experter inom psykologi, psykiatri, medicin, utbildning och arbetsterapi.  

"SensoDetects teknologi är helt i linje med det ambitiösa "Saudi Vision 2030" [2], där säkerställande av omfattande, effektiv och integrerad hälso- och sjukvård med datadrivna behandlingsplaner är en stor avgörande del. Att vi fick en så stor uppmärksamhet är glädjande men inte förvånande, då vår teknik kan leverera en objektiv, data driven och effektiv screening för tidig intervention av ASD. Förutom stort antal besökare vid vårt bås blev Dr Anders Löfströms presentation "Newborn ABR and the early diagnosis of Autism" väldigt uppskattad. Tack vare konferensen har vi nu bokat in ännu fler klinik besök under nästkommande veckor. Jag ser att återigen att vi får ett kvitto på att vår teknik är högintressant i mellanöstern inte bara för screening av Autism utan även inom våra andra områden SensoDetect Diagnostics, SensoDetect Medication och SensoDetect Health".  

[1] https://www.sarc-kaauh.com/sarc3

[2] https://www.vision2030.gov.sa/en/

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.