Press
23 Apr, 2024
Zoomability ny hemsida

Zoomability lanserar idag en helt ny webbplats

Uppdaterad:
23 Apr, 2024

Zoomability har idag lanserat första versionen av en helt ny modern webbplats som ersätter vår hemsida från 2018. Den är initialt bara på engelska då majoriteten av våra kunder finns utomlands, men den kommer också att finnas på svenska framöver. Avsnittet "Investors" är dock redan på svenska då vi är noterade på Spotlight.

Webbplatsen är också ett startskott för att mer aktivt börja marknadsföra Zoom Uphill, genom att bland annat jobba mer systematiskt med annonsering och sökordsoptimering på Internet. Och var du än befinner dig kommer du också enkelt kunna se var närmaste återförsäljare finns där du kan testa eller få service på en Zoom Uphill.

Du kommer kunna kommunicera med oss direkt - och vi med dig - som potentiell kund, och givetvis ha direktlänk till Facebook och Instagram där vi visar det senaste som händer. 

Det finns också en del "under huven" då våra återförsäljare kommer att ha egen inlogg till hemsidan. Där kan de enklare beställa Zoomar och tillbehör, samt ta del av viktig information, bilder och videos, och tips hur de bäst ska kunna marknadsföra Zoomen på sin marknad.

Vi kommer också senare under året koppla ihop webbplatsen med en webbshop där våra användare kan köpa tillbehör till sin Zoom och annan utrustning som kan behövas för att rullstolsburna ska kunna vistas utomhus i ur och skur. Och våra Zoomägare kommer också framöver få möjlighet att logga in och se relevant information om sin egen Zoom Uphill - när den köptes och var, samt vilken service som är gjord på den.

Parallellt med detta jobbar vi intensivt med att få ett nytt JV till stånd i Kina, och få in kapital så vi ska kunna producera och leverera de volymer vi räknar med ska komma under andra halvåret 2024 och framåt. Men också beta av den orderstock vi redan har men inte ännu kunnat producera och leverera. Mer om allt detta i kommande PM.

För mer informationkontakta

Pehr-Johan Fager, VD
pj@zoomability.com
0709-203961

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.