Nyhet
26 Jun, 2024

DIAMYD MEDICAL: NETTORESULTATET BLEV -40 MLN KR 3 KV (R)

Uppdaterad:
26 Jun, 2024

(Rättar i stycke tre: likvida medel och kortfristiga placeringar var vid periodens slut 162 mln kr)


STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Forskningsbolaget Diamyd Medical redovisar ett resultat efter skatt på -40,1 miljoner kronor (-20,6) för det tredje kvartalet (mars-maj) i det brutna räkenskapsåret 2023/2024.

Nettoomsättningen uppgick till 0 miljoner kronor (0,1).

Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till -36,8 miljoner (-24,0). Likvida medel och kortfristiga placeringar var vid periodens slut 162 miljoner (77,3).

"Nu närmast är den kommande interimsanalysen, som väntas i början av augusti, en viktig milstolpe. Den kommer att ge insikter i utvecklingen av Diagnode-3, och specifikt informera om huruvida studien fortfarande är på rätt spår för att nå sitt viktigaste effektmått", skriver Ulf Hannelius i vd-ordet av rapporten.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.