Om TradeVenue

TradeVenue grundades 2015 och har genom dessa år varit en samlingsplats där investerare möter små- och medelstora bolag. Besöker du TradeVenue idag har du som användare möjligheten till att läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och marknadsnyheter från både våra fullbevakade bolag såväl som andra bolag.

Syftet med TradeVenue är att våra besökare ska få upp ögonen för nya bolag, följa utvecklingen i sina befintliga innehav eller läsa intressanta blogginlägg från flera av landets främsta bloggprofiler. 

Fullbevakade bolag

Analys

TradeVenue skriver uppdragsanalyser för samtliga fullbevakade bolag vilket innebär en initieringsanalys samt rapportkommentarer efter varje släppt kvartalsrapport. 

Claes Vikbladh
Claes Vikbladh
Analyschef

Senior analytiker med lång erfarenhet inom finansmarknaden och uppdragsanalys. Claes har varit en del av TradeVenue sedan 2018, dessförinnan arbetade Claes på bland annat Remium och Aragon som analyschef. 

Axel Pettersson
Axel Pettersson
Junior aktieanalytiker

Aktieanalytiker med ett stort intresse för börsen och samhällsekonomi. Innehavare av en kandidatexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg.

Aktiebloggare

Vanliga frågor om TradeVenue

Hur kommer jag i kontakt med TradeVenue?
Varför ska man besöka TradeVenue?
Vilka skriver analyser på TradeVenue?
Vilka besöker TradeVenue?
Vilka är TradeVenue?
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.