Nyhet
23 Apr, 2024

DUSTIN: AXEL JOHNSON FLAGGAR ÖVER 50%

Uppdaterad:
23 Apr, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Axel Johnson Gruppen har fortsatt att öka sitt ägande i it-återförsäljaren Dustin och kontrollerar nu strax över 50 procent av bolaget.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Ökningen motsvarar den storpost som ABG Sundal Collier mäklade vid 11.30-tiden på tisdagen om 6,7 miljoner i aktier till ett värde om 90 miljoner kronor, som Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat om.

Posten, som mäklades inbördes till kursen 13:50 kronor, motsvarade cirka 1,5 procent av de totala antalet aktier i Dustin.

Den senaste tiden har Axel Johnson Gruppen utökat sitt ägande Dustin. Onsdagen den 17 april köpte Axel Johnson Gruppen drygt 6,6 miljoner aktier i bolaget och sedan den 10 april har cirka 15,5 miljoner aktier köpts.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.