Nyhet
4 Mar, 2024

EDYOUTEC: FASTSTÄLLER FINANSIELLA MÅL FÖR WEGESRAND 2024

Uppdaterad:
4 Mar, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Edyoutec, som tidigare hette Wicket Gaming och som är verksamt inom spel och digital utbildning, har fastställt finansiella mål avseende 2024 för sin tyska dotterkoncern Wegesrand.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Målen för Wegesrand, som Edyoutec förvärvade i oktober 2022, är en omsättning om minst 32 miljoner kronor och ett ebitda om minst 5 miljoner kronor under 2024.

För 2023 uppgick de fakturerade intäkterna för Wegesrand till cirka 24,3 miljoner kronor.

"Wegesrand har inlett 2024 starkt och orderingången under årets första två månader uppgår redan till cirka 8,5 miljoner kronor", skriver Edyoutec.

De finansiella målen avser enbart Wegesrands traditionella konsultverksamhet. Utöver denna målbild ser Edyoutec en stor intäktspotential både från speltitlarna King Royale och Tank Operations samt plattformarna Rail Experience och Applemat, uppger bolaget.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.