Nyhet
22 Jul, 2024

HARRIS DRAR IN REKORDSTORA KAMPANJPENGAR, FÅR STÖD FRÅN PELOSI

Uppdaterad:
22 Jul, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) I samband med att Biden drog sig ur valet under söndagen meddelade han även att han stödjer vicepresidenten Kamala Harris som sin efterträdare, vilket Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat om under måndagen.

Harris nystartade kampanj har samlat in 49,6 miljoner dollar i gräsrotsdonationer på mindre än en dag sedan den lanserades, skriver CNBC.

Dessutom säger några stora demokratiska givare som tidigare hade pausat sina bidrag av oro för Biden att de är redo att stödja Harris, inklusive arvtagerskan Abigail Disney, enligt CNBC.

Vidare skriver Bloomberg News att Nancy Pelosi, tidigare talman i representanthuset, stödjer Kamala Harris som demokraternas nya presidentkandidat.

Därmed ansluter hon sig till ett stort antal högt uppsatta demokrater som nu står bakom Kamala Harris som USA:s nästa president.

"Vi måste stå tillsammans och gå framåt för att besegra Donald Trump och entusiastiskt välja Kamala Harris till nästa president i USA", säger Nancy Pelosi i ett uttalande på måndagen, skriver Marketwire.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.