Nyhet
30 May, 2024

SYNCRO GROUP: LÄGRE OMSÄTTNING, FÖRBÄTTRAT RESULTAT 1 KV

Uppdaterad:
30 May, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Syncro Group, som erbjuder en egenutvecklad AI-plattform inom influerarmarknadsföring, redovisar en nettoomsättning på 38,6 miljoner kronor (46,0) och ett ebitda-resultat om -5,9 miljoner kronor (-7,4) för det första kvartalet 2024.

Operativt rörelseresultat före avskrivningar uppgick till -2,1 miljoner kronor (-4,1), vilket exkluderar moderbolagets och inaktiva bolags påverkan på koncernresultatet.

Periodens kassaflöde uppgick till -4,5 miljoner kronor (5,3).

"De kostnadsbesparingar och förbättrade resultat som vi levererar i denna rapport visar tydligt att vi är på rätt väg. På väg mot lönsamhet. Samtidigt är orderläget mycket gynnsamt", kommenterar vd Ebbe Damm i delårsrapporten som släpptes sent på onsdagskvällen.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.