Nyhet
10 Jun, 2024

BÖRSVECKAN: KÖP TCECUR, BOKUSGRUPPEN OCH ARLA PLAST

Uppdaterad:
10 Jun, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Börsveckan delar ut tre köpråd i den senaste utgåvan i form av Tcecur, Bokusgruppen och Arla Plast.

Säkerhetsbolaget Tcecur har pressats rejält på börsen och rapporten för det första kvartalet var ingen höjdare. Men ambitionsnivån är hög och om bolaget närmar sig målen någorlunda finns god potential, skriver Börsveckan och sätter köpråd.

Bokus avslutade 2023 med flaggan i topp och inledde innevarande år med nya finansiella mål. Börsveckan tycker att aktien ser intressant ut, med hög direktavkastning och sätter köp.

Arla Plast har gått som tåget i år på börsen. Det är ett litet nischat och välskött bolag med starka marknadspositioner inom plastbranschen och värderingen avskräcker inte Börsveckan som sätter köp.

Medicinteknikbolaget Implantica tog i mars ett konkret steg mot lansering i USA. Det är ett spännande bolag med spännande produkter, men eftersom kommersialiseringsfasen för den här sortens bolag är ganska lång och mödosam så ska aktien betraktas som en högriskaktie, skriver Börsveckan.

Investmentbolaget Concejo fick köpråd av Börsveckan tidigare i år och det har gett en totalavkastning på nästan 60 procent sedan mars. De lågt hängande frukterna är tagna och det är dags att plocka hem vinsten, skriver Börsveckan och sänker rådet till att avvakta.

Samma rekommendation får även norska lagerautomationsbolaget Autostore och det danska rederiet Svitzer.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.