Concejo B

Concejo B

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Översikt

Concejo är ett globalt nischföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom brandsäkerhet, gassäkerhet och miljösegmentet. Kunderna finns världen över och består främst av rederier, varv, tågtillverkare samt olje- och gasbolag. All produktion är centraliserad och försäljningen styrs genom lokala kontor och nära kunderna.
Lista
-
Sektor
Investmentbolag
VD
Carl Adam Rosenblad
Ordförande
Ann-Marie Åström

Om Concejo

Concejos affärsidé bygger på att utveckla samt marknadsföra säkerhetsprodukter, system och tjänster som används för att skydda liv. Bolagets grundfilosofi bygger på försäljning med lokal närvaro, där kunderna ska tillhandahålla bästa service och support. Concejo har en lång tradition och historik av marknaden. Bolaget börsintroducerades 1994 vilket var startskottet för dess moderna historia. Concejo koncentrerar sitt erbjudande till de två affärsområdena Marine & Safety och Safety Engineering. All produktion är centraliserad och koncernens marknadsbolag sköter försäljningen genom lokala kontor nära kunderna. I dagsläget har koncernen över 1000 anställda i 26 länder globalt.
 

TradeVenue om Concejo

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.