Nyhet
3 May, 2024

NANEXA: RÖRELSERESULTATET BLEV -3,4 MLN KR I 1 KV

Uppdaterad:
3 May, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Drug-deliverybolaget Nanexa redovisar ett rörelseresultat på -3,4 miljoner kronor (-8,7) i det första kvartalet 2024.

Omsättningen var 7,8 miljoner kronor (8,2).

Kassaflödet från den löpande verksamheten var -7,8 miljoner kronor (-8,3) med likvida medel om 47,8 miljoner kronor (60,5) vid rapportperiodens utgång.

Nanexas fokus ligger enligt tidigare strategiska beslut på det egna projektet NEX-22, samarbetet med Novo Nordisk samt prioriterade samarbeten med andra globala läkemedelsbolag.

"Under inledningen av året har vi också implementerat ett sparprogram för att möjliggöra en så lång runway som möjligt med tillgängliga medel. Bland annat innebär det att projekten NEX-18 och NEX-20 temporärt skjuts på framtiden", skriver David Westberg i vd-ordet av delårsrapporten för det första kvartalet 2024.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.