Laddar annons
Nyhet
22 May, 2024

QUICKBIT: RÖRELSERESULTAT -1,1 MLN EUR 3 KV (-3,8)

Uppdaterad:
22 May, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Fintech-bolaget Quickbit rapporterar en omsättning om 23,4 miljoner euro under det tredje kvartalet, januari-mars, under det brutna räkenskapsåret 2023/24 (59,3).

Det framgår av delårsrapporten.

Under det andra kvartalet uppgick omsättningen till 8,9 miljoner euro, och tillväxten sekventiellt berodde på ökade transaktionsvolymer via Quickbits nya samarbetspartners och att Quickbits egenutvecklade produkter nu börjar bidra med omsättning - en lydelse som även syntes i föregående rapport från Quickbit.

Bruttomarginalen uppgick till 5,4 procent under tredje kvartalet (4,2) och justerat ebitda blev -0,2 miljoner euro (0,0).

Rörelseresultatet uppgick till -1,1 miljoner euro (-3,8).

Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick under tredje kvartalet till -0,1 miljoner euro (-0,1).

"…Samtidigt är jag väldigt glad att kunna meddela att vi ser en fortsatt god intäktsutveckling även i det innevarande fjärde kvartalet och vi räknar med att återigen dubblera omsättningen i fjärde kvartalet jämfört med tredje", skriver vd Daniel Sonesson i rapporten.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.