Quickbit

Quickbit

Översikt

Quickbit är ett svenskt fintechföretag som grundades 2016. Företagets mål är att underlätta användningen av kryptovaluta för människor. Idag erbjuder företaget säkra och användarvänliga betalningslösningar som till exempel förenklar användningen av kryptovaluta inom e-handel för både kunder och företag. Sedan starten har företaget genomfört transaktioner på blockchain till ett värde över 1 miljard euro och är sedan 2019 noterat på NGM Nordic SME. Quickbits huvudkontor är beläget i Stockholm.
Lista
-
Sektor
Kryptovalutor & plattformar
VD
Daniel Sonesson
Ordförande
Peter Liljeroos

Företrädesemission Quickbit 2023

Den 20 oktober 2023 inleds teckningsperioden för Quickbit och fortsätter fram till den 6 november. TradeVenue kommer att bevaka och producera material under hela emissionsperioden. Ni finner allt material på denna sida. 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.