Nyhet
18 Jul, 2024

USA: HARRIS MER SANNOLIK KANDIDAT ÄN BIDEN HOS BETTINGBOLAGEN

Uppdaterad:
18 Jul, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Sannolikheten för att USA:s vicepresident Kamala Harris ställs mot Donald Trump i det amerikanska presidentvalet i november är nu större än att Joe Biden gör det, enligt snittodds hos amerikanska bookmakers som sammanställs av analysinstitutet Real Clear Politics.

Joe Bidens chanser att ställa upp som Demokraternas kandidat är nere på 36,8 procent samtidigt som Kamala Harris odds ligger på 44,2 procent.

Kamala Harris var även favorit kort efter den debatt som framställts som katastrofal för Joe Biden i slutet av juni. Sedan dess följde dock en period där Joe Biden åter tycktes dra längsta strået, men de senaste dagarnas utveckling då allt fler ledande demokrater krävt att presidenten drar sig tillbaka har fått oddsmarknaden att svänga om ånyo.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.