5 Jan, 2024

Mina mål 2024

Uppdaterad:
5 Jan, 2024

Som tradition definierar jag mål inför varje år, så jag tar tillfället i akt och delar med mig några av mina personliga mål för detta år. Att sätta upp mål bidrar till att uppnå dessa. Nedan är mina utmaningar.

För det här året gäller det att;

1.  Slå OMX Stockholm All-Share Cap
2. Förvaltningskostnad under 0,12%
3. Minst 20 min meditation i veckan
4. Minst 1 blogg inlägg per vecka
5. Springa midnattsloppet under 1h
6. Bänkpress 85kg. 

Första målet på min lista är att slå index i mina investeringar och med den portfölj jag haft i flera år. Tror starkt på portföljen och mindre justeringar kan ske under året.

Nästa mål är att fortsätta hålla förvaltningskostnaden nere till en viss procentandel och optimera ner avgifter, men samtidigt maximera avkastning.

Fokus på hälsan har ökat hos mig på senare år och det är viktigt med mentala hälsan. Målet är att ägna minst 20 min i veckan åt meditation för att uppnå inre lugn och glädje.

Minst 1 blogginlägg per vecka och totalt 52 inlägg under 2024 bör jag slå. Har typ inte skrivit något sedan ett halvår tillbaks och för att motivera mig själv har jag bestämt mig för att donera inkomsten till välgörenhet. Någon organisation som exempelvis Unicef. 

Följande mål är mer träningsmål och där har jag satt springa under 1h midnattsloppet och bänkpress 85kg (väger 81kg.) Förra året sprang jag på 62 min och styrketräning har jag nu börjat med nyligen. Det har varit till och från angående styrketräning, men det här målet bör jag slå. 

 
 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.