Press
3 Oct, 2024

Medimi AB: Medimi förlänger teckningsperioden i den kommande företrädesemissionen av units med anledning av det nyligen kommunicerade LOI:et

Uppdaterad:
3 Oct, 2024

Styrelsen för Medimi AB (publ) ("Medimi" eller "Bolaget") beslutade den 6 september 2024 om en företrädesemission av units, bestående av aktier om 21,6 MSEK (" Företrädesemissionen"), villkorat efterföljande bolagstämmas godkännande som ägde rum den 24 september 2024. Styrelsen har idag beslutat att förlänga teckningsperioden till den 22 oktober 2024. Anledningen till förlängningen är det LOI som Medimi signerat om potentiellt förvärv av det norska medicinteknikbolaget MedThings AS som kommunicerades tidigare den 2 oktober 2024.

Teckningsperioden i Företrädesemissionen avsågs ursprungligen löpa mellan den 3 oktober och 17 oktober 2024. För att ge fler investerare möjlighet att ta del av informationen beträffande det nyligen kommunicerade LOI:et med MedThings AS och Företrädesemissionen, har styrelsen för Medimi idag beslutat att förlänga teckningsperioden till den 22 oktober 2024. Handel med uniträtter kommer förlängas till 17 oktober 2024.

Uppdaterad tidplan för Företrädesemissionen
  • Teckningsperioden i Företrädesemissionen förlängs till tisdagen den 22 oktober 2024.
  • Observera att din förvaltare kan ha en tidigare sista teckningsdag än den 22 oktober 2024 samt att teckning utan företrädesrätt även kan ske via emissionsinstitutet, Nordic Issuing, fram till kl. 15.00 den 22 oktober 2024. 
  • Offentliggörande av utfallet i Företrädesemissionen beräknas att ske omkring den 25 oktober 2024.

Information om Företrädesemissionen finns på bolagets hemsida, www.medimiab.com.

För ytterligare information

Vd Johan Wiesel
mail johan.wiesel@medimiab.com

mobil +46 (0)76 117 97 93

Om Medimi AB

Medimi AB utvecklar lösningar som ger vårdtagare och personal trygg och effektiv läkemedelshantering. Våra lösningar omfattar hela kedjan, från läkare till dispensering i hemmet. Produkterna ligger i teknisk framkant och är utvecklade för integrering i IT-miljöer. Bolaget är noterat på Spotlight Stockmarket och har sitt säte i Lund.

För mer information, besök www.medimiab.com

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.