Laddar annons
Nyhet
31 Aug, 2023

VEG OF LUND: EMISSION TECKNATS TOTALT 75%, GARANTER TOG 27,9%

Uppdaterad:
31 Aug, 2023

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Företrädesemissionen i Veg of Lund tecknades totalt till omkring 75 procent, vilket innebär att bolaget tillförs cirka 17,8 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Omkring 45,5 procent tecknades med stöd av uniträtter, cirka 1,6 procent tecknades utan stöd av uniträtter och cirka 27,9 procent tecknades av emissionsgaranter.

"Vi tackar tidigare och nya ägare för förtroendet och kommer nu fortsätta med internationaliseringen. Den senaste tiden har vi knutit flera avtal i nya intressanta marknader och vi ser framemot att fortsätta göra så i fler länder under hösten. Samtidigt kan vi fortsätta expansionen av produktportföljen där industrialisering av vår patenterade grädde står näst på tur", skriver bolagets vd Fredrik Carling.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.