Laddar annons
Press
21 Oct, 2024

Analyst Group: Analyst Group kommenterar Zoomabilitys senaste nyheter och företrädesemission

Uppdaterad:
21 Oct, 2024

Zoomability Int AB (”Zoomability” eller ”bolaget”) meddelade den 18 oktober att bolaget har tecknat ett avtal med en ny distributör i Schweiz, NICON- TEC GmbH, som ägs och drivs av Patrick Mayer. Avtalet innebär att NICON-TEC GmbH får rätt att sälja Zoom Uphill i Scweiz, Lichtenstein och på icke exklusiv basis i Tyskland. Zoomability meddelade även den 14 oktober att bolaget har beslutat att genomföra en företrädesemission av units för bolagets befintliga aktieägare om ca 6,0 MSEK före emissionskostnader. En unit består av en aktie och en teckningsoption av serie TO5. Teckningskursen är fastställd till 1,1 kr per unit, vilket motsvarar 1,1 kr per aktie. Teckningsperioden löper från och med den 5 november till och med den 19 november 2024.


Läs Analyst Groups kommentar här


Om Analyst Group: Ett av Sveriges främsta analyshus med fokus på små och medelstora börsbolag.
Läs mer om Analyst Group

Det här ett pressmeddelande från Analyst Group angående publicering av kommentar på Zoomability. Läsare kan anta att Analyst Group har mottagit ersättning för att framställa kommentaren. Uppdragsgivaren har inte haft någon möjlighet att påverka de delar där Analyst Group har haft åsikter om Bolaget, framtida värdering eller annat som skulle kunna tänkas utgöra en subjektiv bedömning. 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.