28 Dec, 2018

Om mig

Uppdaterad:
24 Jan, 2023

En 41 - årig oberoende privat sparare med ett genuint intresse för finans, aktier och ekonomi. Jag ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag att spara klokt.

Har en kanditatexamen (120 p) inom IT - Affärssystem och byggt på det med Magisterexamen inom Industriell Ekonomi (40 p). Arbetslivserfarenhet inom det mesta som; Posten, Väktare, McDonalds, Lager, Bageri mm. Just nu jobbar jag med IT och Support.

Mitt intresse för aktier väcktes  runt år 2000 och det var inte världens tajming med tanke på att IT bubblan sprack däromkring. Jag förlorade en massa pengar som jag investerat i Ericsson. Det är svårt att glömma den förlusten, men nu i efterhand ser jag det som något positivt.

Själva bloggandet började jag runt år 2007 och mitt pseudonym vart Sparaklokt. Det passar min investeringsyn  och kort därefter köpte jag domän namnet Sparaklokt. Sedan har jag bloggat lite ostrukturerat och vissa perioder har det varit intensivt eller helt dött på flera månader.

Bloggen har varit något som en historiebok om mina tankar och investeringar. Det är nu på sistone som jag har blivit mer strukturerad med mitt skrivande. Jag har en del besökare och bloggen genererar ju en del intäkter också, har även ett Twitter konto med snart 15000 Tusen följare.

Om ni vill kontakta mig angående samarbete, annonsering eller frågor om sparande så kan ni nå mig via sparaklokt@gmail.com.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.