Laddar annons
Press
17 Oct, 2024

Zoomability Int AB: Zoom Uphill uppvisad under G7-mötet i Assisi

Uppdaterad:
17 Oct, 2024

Zoomabilitys distributör i Italien, Greenova, visade upp två Zoomar under G7-mötet, som öppnades den 14 oktober, för att visa vilka möjligheter en terränggående elrullstol ger när det gäller att ta sig fram på de stenlagda och branta gatorna i Assisi.

Av de områden som togs upp på mötet var bland annat främjande av ny teknik, livets rekreationsdimension och ett värdigt liv - områden som faller bra i linje med vad vi på Zoomability ger våra rullstolsburna kunder - A free mind in motion. Det var därför ett utmärkt tillfälle att visa delegationerna från USA, Japan, Kanada, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien, samt representanter för EU, hur tekniskt innovation kring mobilitet kan hjälpa rullstolsburna till ett liv med färre begränsningar.

Greenova är en av Zommabilitys mest aktiva distributörer och har tidigare visat upp Zoom Uphill på ett TEDx-möte, och har både sålt och hyrt ut Zoomar till Cortina d'Ampezzo där delar av vinter OS 2026 kommer hållas.

Vi på Zoomability är med och sponsrar deras marknadsföring och har lånat ut en av våra terränggående rullstolar till René de Silvestro som kommer att tävla för Italien i Paralympics 2026.

Förutom det diskuterar nu Greenova flera större samarbetsprojekt med potentiella kunder i Italien, med fokus på turistanläggningar och kommuner. Vi ser att turistanläggningar och kommuner som en viktig kundgrupp framöver, inte bara i Italien och Sverige, utan även i USA och andra länder där vi finns representerade.

För mer information kontakta:

Pehr-Johan Fager, VD
pj@zoomabilty.com
0709-203961

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.