Redaktionen
10 Feb, 2023
Railway Metrics and Dynamics Railway gazette

RMD ger unika perspektiv på branschens utmaningar och möjligheter i exklusiv intervju i en av världens största branschtidningar

Uppdaterad:
14 Feb, 2023

I den senaste utgåvan av Railway Gazette, en högt ansedd branschtidning för järnvägssektorn, intervjuas Railway Metric and Dynamics (“RMD”) VD Jan Lindqvist om "Fleet Management Technology". I intervjun får läsaren ta del av företagets bakgrund samt hur Railway Metrics and Dynamics AB (RMD) har blivit ett unikt företag som utvecklar och säljer en systemplattform för realtidsanalys och övervakning av transport och infrastruktur.

Jan Lindqvist
Jan Lindqvist
Vd för Railway Metrics and Dynamics AB

“Det viktigaste med Railway Metrics and Dynamics är att vi inte bara monterar sensorer och samlar in enorma mängder data – vi har folk runt omkring oss som verkligen förstår gångdynamik och vad som händer mellan järnvägshjul och räls”

Om Fleet Management Technology

"Fleet Management Technology" (på svenska "teknologi för trafikledning och förvaltning") syftar på teknologier och system som används för att hantera och övervaka fordon, exempelvis inom transport- och logistikbranschen. Det kan inkludera funktioner som GPS-spårning, fordonsdiagnostik, bränslehantering, underhållsplanering och fordonsoptimering.

Mer om Railway Metrics and Dynamics

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.