Veckobrev
10 Mar, 2024
Veckobrev och aktienyheter v.10

Veckobrev och aktienyheter v.10

Uppdaterad:
10 Mar, 2024

Under veckan har vi publicerat ännu en rapportkommentar samtidigt som vi ser till att lyfta fram veckans bolag samt veckans vinnare. Våra bloggare har dessutom skrivit flertalet intressanta inlägg som ni kan läsa nedan.  

Veckans bolag

Veckans bolag är Attana som under veckan offentliggjorde att de har erhållit en order till ett värde av 150 kUSD.

Veckans vinnare

Veckans vinnare är Redsense Medical som har stigit med över 20%. 

I tisdags (5 mars) höll företaget en presentation på Stora Aktiedagarna i Stockholm. I presentationen går han igenom företaget och dess marknad samt svarar på ett gäng frågor. 

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans rapportkommentar

Under veckan har vi publicerat Bodyflights rapportkommentar där vi ser en fortsatt hög väderingsmässig uppsida, trots en lägre omsättningsprognos. Tyvärr har vi inte kunnat publicera analysen av varken Redsense Medicals eller Railway Metrics delårsrapport. Dessa kommer dock med största sannolikhet under nästkommande vecka.

Veckans blogginlägg

Som vanligt kan du ta del av intressanta blogginlägg från veckan som gått. Du kan till exempel läsa mer om bolån, bitcoin samt hur man kan tänka kring beslut.

Månadens vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans mest blankade aktier

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.