Veckobrev
7 Apr, 2024
Veckobrev och aktienyheter v.14

Veckobrev och aktienyheter v.14

Uppdaterad:
7 Apr, 2024

Vilket av våra bolag har kursrusat i veckan samt vilket är det nya bevakade bolaget hos TradeVenue? Detta är exempel på sådant som ni kan få svar på i detta veckobrev. 

Dessutom ser vi i vanlig ordning till att lyfta blogginlägg från den gångna veckan.

Veckans bolag

Veckans bolag är SensoDetect som fortsätter sin kommersiella resa i Saudiarabien. 

Veckans vinnare

Under veckan har Attana stigit med över 35%. För er som är intresserade av Attana så rekommenderar vi att läsa Aktiepappas senaste inlägg om bolaget. 

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Nytt bevakat bolag

TradeVenue inleder bevakning av Gaming Corps som är en aktör inom Gaming och iGaming. För närvarande finns företagets spel hos över 1200 onlinekasinon på över 50 geografiska marknader. 

Inom kort kommer AktiePappa publicera ett inlägg där han berättar mer om bolaget. 

Övriga nyheter

Gaming Corps kommer snart att lansera ett marknadsanpassat Crash Game för den latinamerikanska marknaden, vilken även är en av de största marknaderna för denna typ av spel. Dessutom har Zoomability skickat ut ett pressmeddelande om att många vill prova deras elrullstol Zoom.

Veckans blogginlägg

Nedan kan du läsa diverse blogginlägg från veckan som gått. De har bland annat skrivit om rikedom, deklaration samt om de bästa ekonomibloggarna. 

Månadens vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans mest blankade aktier

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.