Veckobrev
23 Jul, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.29

Veckobrev och aktienyheter v.29

Uppdaterad:
23 Jul, 2023

OMX30 ned 1,4 procent, OMXSPI upp 0,3 procent. Få de senaste uppdateringarna från aktiemarknaden och de mest populära blogginläggen för veckan genom TradeVenue. Håll dig informerad om aktiemarknadens händelser med TradeVenues aktiebloggare.

Veckans blogginlägg - Bankverksamhet i fokus

Utforska vad aktiebloggarna har skrivit om den här veckan och ta del av en spännande variation av ämnen. Dessutom har vi noggrant valt ut några mer bolagsspecifika nyheter och analyser som presenteras i avsnittet. Veckans nyheter | artiklar, analyser & kommentarer.

Veckans nyheter | artiklar, analyser & kommentarer

De första bolagsrapporterna har kommit in och det finns en betydande representation från fastighetssektorn. Utforska veckans rapportkommentarer, spaningar och analyser. Håll dig väl informerad och fördjupa din kunskap om aktuella ämnen och händelser.

Veckans vinnare & förlorare

Upptäck börsens senast vinnare och förlorare. Utforska vilka aktier som har haft stark prestation under den senaste perioden och vilka aktiers värderingar som har fallit och möjligen blivit mer attraktiva. Ta en titt på veckans vinnare och förlorare nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen - OMX30 & OMXSPI

Vi avslutar veckobrevet med en närmare titt på OMX30, de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen, samt OMX Stockholm PI (OMXSPI) som inkluderar samtliga aktier. Nedan framgår att OMX30 stängde på 2227 SEK för veckan, vilket motsvarar en nedgång om 1,4 procent. Motsvarande stängningskurs och kursutveckling för OMXSPI är 834 SEK och en uppgång om 0,3 procent.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.