ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Walmart och sålt Tesla

Igår kom utdelningen från Walmart in på kontot. Jämfört med samma period föregående år så ökade summan med +9,6% vilket är riktigt bra. Detta bolag känns väldigt tryggt att ha i portföljen. I ärlighetens namn så har jag under de fyra åren bolaget legat i portföljen inte varit speciellt aktiv med att kolla årsrapporter och dylikt. Walmart har helt enkelt lagts i byrålådan och nästan glömts bort. I många fall kan sådana här investeringar vara bättre än korta affärer med avancerade algoritmer som signaler. 

 

På tal om korta affärer så sålde jag precis mitt lilla innehav i Tesla Motors. I runda slängar så köpte jag på 295$ och sålde på 362$ Det ska bli spännande att se i morgon hur stor procentuell vinst jag gjorde. Detta blir min tredje "trade" i Tesla på en ganska kort tid och jag kommer att knåpa ihop ett lite excel-ark för att dokumentera alla kortsiktiga affärer som görs i bolaget. Kursen fortsätter att ticka uppåt under kvällen, kommer vi att nå 400$ innan Model 3 släpps? 

Lite klurigt är det nu när kursen rusar som den gör. Jag är lite kluven till detta eftersom jag vill att det ska gå bra för Tesla och även kanske i framtiden äga en Model S/3, samtidigt vill jag tjäna pengar på aktien och hoppas på ett litet fall inom en snar framtid....

 

Mitt mål med den kortsiktiga handeln i Tesla är att ta hem en vinst på minst 20% innan försäljning vid varje affär. Så här ser det ut för närvarande:

Trade 1: 21,4%

Trade 2: 18,8%

Trade 3: ca 18 - 19% ? 

(Återkommer inom kort med mer info om varje trade)

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)