Redaktionen
11 Jul, 2022
Bonzun IVF Nya språkstöd

Bonzun IVF | Nya språkstöd

Uppdaterad:
7 Mar, 2023

Bonzun IVF | Nya språkstöd

Bonzun siktar på att ta ett globalt grepp om IVF-marknaden med ledartröjan för digitala IVF-stöd. Under den senaste tiden har bolaget skalat upp avsevärt genom att upprätta samarbeten och addera nya språkstöd. 

Sedan första kvartalet stängde har bolaget gjort flertalet satsningar för att kunna öka räckvidden för sina tjänster. Utöver att i maj kommunicerat ut samarbetet med det ledande fertilitetsnätverket Fertility Help Hub med över 150 000 användare medlemmar i Storbritannien och USA, har bolaget stegvis adderat nya språkstöd till plattformen.

 

I mitten av juni kom bolaget ut med beskedet om den tyska språk-applikationen och bara ett par veckor senare lanserades IVF-stödet på spanska. Med uppemot 500 miljoner spansktalande människor i världen, varav 400 miljoner med spanska som modermål, adderar detta en stor pool användare. Bara i Tyskland - som anses vara en tillväxtmarknad - genomförs ca 100 000 IVF- och ICSI behandlingar per år. 

 

Av naturliga skäl kan det ta lite tid innan upplösningen ger utslag på försäljningen men det öppnar upp potentialen markant för mottagliga patienter och fertilitetskliniker. Bonzun IVF finns med detta tillgängligt på svenska, engelska, mandarin, tyska och spanska.


 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.