Nordic Flanges Group

Nordic Flanges Group

NFGAB

Översikt

Nordic Flanges Group är en ledande leverantör av industrikomponenter i Norden som levererar diverse industriella lösningar i olika typer av material, såsom rostfritt stål och aluminium. För att kunna möta sina kunders höga krav på effektivitet, flexibilitet och kvalitet erbjuder företaget både egenproducerade produkter såväl som handlade produkter med kundanpassade logistiklösningar. Sedan 2007 är företaget noterat på First North Growth Market och de har sitt huvudkontor i Stockholm.

Nordic Flanges Group aktie

Kalender & Rapporter

15 Aug, 2024Delårsrapport 2024-Q2

Största ägare

Ägare Kapital Röster
Bronsstädet AB26 % 26 %
Christian Pérez gm bol.18.5 % 18.5 %
Pictet & Cie (Europe) AG, Succurs, Ale De Lux7 % 7 %
Bengt Engström genom bolag3.9 % 3.9 %
Avanza Pension3.4 % 3.4 %
Johan Thorell3.4 % 3.4 %
Thomas Althén gm bol.3.4 % 3.4 %
Martin Birkeldh2.6 % 2.6 %
Tommy Walhammar via bolag2.6 % 2.6 %
Fredrik Kronvall1.9 % 1.9 %
Lista
First North Stockholm
Sektor
Komponenter & verktyg
VD
Frederik Von Sterneck
Ordförande
Bengt Engström
Noteringsdatum
22 October, 2007

Om Nordic Flanges Group

Nordic Flanges Group är specialister inom smide i rostfritt stål, aluminiumgjutning och avancerad metallbearbetning där deras affärsidé är att leverera tekniska lösningar med marknadens bästa kundservice. För att kunna möta sina kunders höga krav på effektivitet, flexibilitet och kvalitet erbjuder koncernen både egenproducerade produkter såväl som handlade produkter med kundanpassade logistiklösningar.

nordic flanges aktie

Företrädesemission 2024

Teckningsperioden för Nordic Flanges företrädesemission löper mellan 17 april - 2 maj 2024. TradeVenue har bevakat och producerat material under hela emissionsperioden. Ni finner allt material nedan. 

Intervju med Nordic Flanges Groups VD

Nordic Flanges Groups aktie

Nordic Flanges Group är noterade på First North Growth Market under kortnamnet NFGAB. De noterades 2007.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Nordic Flanges Groups nyheter

På TradeVenue kan du hålla dig uppdaterad kring Nordic Flanges. Vi kommer nämligen att publicera de senaste pressmeddelandena om bolaget. Vi kommer dessutom erbjuda dig som läsare exklusiva VD-intervjuer, analyser samt andra unika artiklar. 

Nordic Flanges Groups forum

Skulle du vilja diskutera Nordic Flanges Group med andra delägare eller personer som är intresserade av bolaget? Om så är fallet, kan du utnyttja vårt kommentarsfält nedan för att dela dina tankar, ställa frågor eller dela med dig av din kunskap.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.