Press
3 Apr, 2024

AB Volvo: Inbjudan till Volvokoncernens rapport för första kvartalet 2024

Uppdaterad:
3 Apr, 2024

Volvokoncernens kvartalsrapport för det första kvartalet 2024 publiceras den 17 april kl. 07.20. Det kommer att hållas en telefonkonferens för press och analytiker som startar kl. 09.00.

En presentation av rapporten följt av en session med frågor och svar kommer att hållas online och sänds kl. 09.00. Volvokoncernen kommer att representeras av koncernchef och vd Martin Lundstedt och finanschef Mats Backman.

Länk till webbsändningen: https://qreport.volvogroup.com/

Press och analytiker som vill delta i presskonferensen via telefonkonferens kan ringa in till telefonväxeln på telefonnummer 010-444 18 30 från kl. 08.00.

Samtal med media kan arrangeras från kl. 10.15. Vänligen kontakta Volvokoncernens presschef Claes Eliasson med intervjuförfrågningar, se kontaktinformation nedan.

3 april, 2024

Journalister som vill ha ytterligare information, vänligen kontakta:
Claes Eliasson, Volvokoncernens presschef,
076 553 72 29
press@volvo.com

För mer information, gå till volvogroup.se (https://www.volvogroup.se/sv-se/home.html)
För löpande uppdateringar, följ oss på X: @volvogroupse (https://twitter.com/volvogroupse)

Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transport- och infrastrukturlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Volvo grundades 1927 och är i dag drivande i utvecklingen av framtidens hållbara transport- och infrastrukturlösningar. Volvokoncernen har sitt huvudkontor i Göteborg, har fler än 100,000 medarbetare och kunder på närmare 190 marknader. 2023 uppgick nettoförsäljningen till cirka 553 miljarder kronor. Volvoaktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.