Press
25 Apr, 2023

Beyond Frames tecknar förlagsavtal angående ett plattforms-äventyr för VR

Uppdaterad:
2 Jun, 2023

Beyond Frames har ingått ett förlagssavtal med Capricia Productions LTD för ett outannonserat VR plattforms-äventyr som lanseras under 2023. Avtalet ger Beyond Frames exklusiva rättigheter att sälja och distribuera spelet globalt.

"Vi ser fram emot att snart visa upp den unika rörelse-mekaniken och karaktärerna i Capricias kommande spel. Vi tror att det kommer att bli ett starkt tillskott till vår växande förlagskatalog och vi är glada över att arbeta med teamet på Capricia, säger Ace St Germain, VD för Beyond Frames.

Läs mer om Capricia Productions här:https://www.capriciaproductions.com/

För förlagssrättigheterna betalar Beyond Frames 225 000 USD i förskotts-royalty baserat på milstolpar under 2023. Intäkten baseras på en intäktsdelningsmodell mellan Beyond Frames och spelutvecklingsstudion.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.