Laddar annons
Nyhet
19 Jul, 2024

VIAPLAY: BEGRÄNSAR KONTODELNING TILL HUSHÅLL MED SAMMA INTERNET

Uppdaterad:
19 Jul, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) TV- och streamingbolaget Viaplay inför i augusti begränsningar för hur många enheter som kan se på innehåll från samma abonnemang och inför dessutom en regel som ska förhindra att tillgång begränsas till ett och samma hushåll, framgår av ett mejl som gått ut till användare.

"Ett Viaplay-hushåll är en grupp enheter som är anslutna till internetuppkopplingen på den plats där du brukar titta på Viaplay", skriver bolaget.

"Viaplay-hushållet" skapas med hjälp av en Smart TV, varefter alla enheter som använder ett Viaplay-konto via samma internetanslutning som TV:n automatiskt kommer inkluderas i hushållet.

De nämnda åtgärderna införs den 20 augusti.

Vidare kommer endast två strömmar gå att se samtidigt, "vare sig det är ett sportevent, en film eller ett serieavsnitt", skriver Viaplay. Denna ändring kommer börja gälla den 12 augusti.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.