11 Feb, 2024

Aktiepappa bland de mäktigaste

Uppdaterad:
11 Feb, 2024
Mäktigaste finanstwittrarna

Mäktigast på Twitter

I veckan publicerade Medieakademien sina listor över de mäktigaste inom sociala medier och det är inte utan en viss stolthet som vi konstaterar att vår lilla blogg kommer in på en 30:e plats i kategorien “Mäktigast inom ekonomi på Twitter/X”. Det är inte någon lista vi haft för avsikt eller mål att hamna på och vi känner oss inte heller särskilt mäktiga men det är faktiskt hedrande att se sitt namn på en lista med så många kunniga och trevliga personer.

Inte mindre stolt blir vi av att se vilka som hamnar nedanför den publicerade listan. Där återfinns fondförvaltare med stora framgångar och mäktiga fonder i ryggen, journalister på tidningar sparekonomer på storbanker osv. Det är som sagt ingen tävling eller något vi lägger fokus på mer än att det är hedrande att se sig på listan. Bloggen Aktiepappa är ju ett privat projekt som drivs på hobbybasis och att då kvala in bland heltidsanställda “influencers” och mångmiljonöretag är faktiskt hedrande.

Att listan toppas av Dagens Industri är inte särskilt förvånande. Att utmärkta och välkända Nicklas Andersson fd Avanza kommer tvåa är såklart roligt men inte särskilt överraskande.Sveriges Finansminister kommer in på en fjärdeplats. Hela listan finns på bilden samt i länken nedan.

Läs mer

Ekonomins makthavare

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.