8 Nov, 2023

Fyllt på i mina favorit amerikanska bolag

Uppdaterad:
5 Feb, 2024
 Fyllt på i mina favorit amerikanska bolag

Jag har ökat mina investeringar i tre av mina favorit amerikanska bolag: Amazon, Apple och Alphabet (google) . De senaste rapporterna från dessa företag har imponerat mig, och jag fortsätter att tro starkt på deras framtida potential.

Amazon fortsätter att dominera e-handelsbranschen och utökar sina verksamheter i områden såsom molntjänster. Apple har sett en ökad efterfrågan på sina produkter och tjänster, och deras engagemang för hållbarhet imponerar mig. Google, med sitt moderbolag Alphabet Inc, är en ledande aktör inom digital annonsering och fortsätter att investera i spännande projekt.

Jag tror att dessa bolag har en ljus framtid och kommer att fortsätta leverera avkastning på lång sikt. Självklart är investeringar alltid förenade med risk, så det är viktigt att göra din egen research och överväga din risktolerans innan du investerar.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.