27 Jun, 2018

Rapport från en miljonär

Då var det lite över ett halvår sen jag nådde miljonen och slutade blogga. Jag har fortsatt att spara i samma stil som tidigare med allt månadssparande i akitemarknaden (utom amorteringen av lånen som ju också är sparande). Börsen har ju gått fortsatt helt ok sen i höstas då jag nådde miljonen. Så i nuläget är min aktie/fondportfölj värd ca 1,1 miljoner.

Har inte någon superkoll, men tror East Capital Rysslandsfond gått bäst av fonderna och Mekonomen bäst av min aktier sen förra blogginlägget. Båda har gått upp ca 30% sen i senast.

Fram till nu har hela månadssparandet alltså gått in i aktier/aktiefonder. Men från och med april månads lön kommer jag inte köpa något mer aktierelaterat på ett tag. Från och med nu läggs allt sparande samt alla utdelningar i räntesparande i väntan på en eventuell nedgång på börsen. Kommer dock inte sälja befintligt innehav.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.