24 Feb, 2021

#Uppesittarkväll i ny regi

Då jag var lite inblandad i starten av #Uppesittarkväll för 5 år sedan så känner jag det lite som min plikt att uppdatera er på status. Uppesittarkväll började som en ren Twitter-aktivitet där man skulle inspirera varandra till hur mycket man skulle spara och vilken eller vilka aktier man tänkte köpa för lönen som skulle komma på morgonen dagen efter.

Det blev sen under hösten 2016 ett web TV-program som drevs av Unga Aktiesparare och sedan togs programmet över av EFN. Ikväll börjar det tredje kapitlet då Omni Ekonomi tar över ansvaret för programmet. Programmet kommer precis som de senaste åren programledas av Albin Kjellberg och Nicklas Andersson och ha gäster och interaktion med tittarna via sociala medier.

Även om jag själv inte längre får lön den 25e vilket förtar lite av den feststämning jag tidigare kände när jag tittade på programmet är det roligt att se hur programmet utvecklas och lever vidare i nya versioner.

Ni hittar programmet här och det sänds mellan kl 20 och 22 ikväll. https://youtu.be/A3stWnoRaJw

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.