1 Mar, 2020

Bästa undersökningspanelen

Jag har nu i ett halvår varit medlem hos ett par undersökningspaneler och utvärderat dessa. Efter att ha läst andra bloggare blev jag nyfiken och medlem hos några paneler. Det är 2st paneler som jag har fortsatt loggat in hos och gör undersökningar då och då. Nu idag beställde jag hem en biocheck från ett av de andra panelen som jag kommer att säga upp mig hos. Så fort jag kommer upp i summan till en biobiljett är det 2 paneler till som kommer bli uppsagda.

Du samlar poäng för varje undersökning du gör och kan sedan byta ut dessa mot presentkort via exempelvis Gogift. Jag brukar göra korta undersökningar som tar mellan 5-10min då och då, när jag slösurfar på nätet. Det är inte så hög timpenning precis, men ganska lätt att tjäna ihop poäng till presentkort och biocheck. Jag har fortsatt att vara medlem hos både M3Panel och Yougov (*medlemslänkar), som jag tycker är de bästa. Om du blir medlem via mina länkar så får jag poäng. Du kan gå in hos deras sida utan att använda mina länkar i annat fall.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.