3 Aug, 2019

Lönar sig att använda prisgarantin - cashback 216 kr

Nu är det semestertider för mig och jag bokade ett hotellrum via Refunder hos Hotels.com som ger prisgaranti. Prisgarantin innebär att de matchar priset och ger tillbaks pengar om det är så att du kan boka rummet billigare i en annan sida. Det var exakt det jag gjorde. Efter att ha bokat rummet så fortsatte jag söka om det gick att hitta det billigare och det jag gjorde jag. Använde deras sida för att ansöka tillbaka pengarna. Hela 22% billigare vart det, får tillbaks mellanskillnaden på 990 kr och 774 kr.

 

 

Bokningen skedde via Refunder* (affiliatelänk) som ger återbäring på allt du köper via deras hemsida. Därifrån klickade jag mig vidare till Hotels.com. Använd min länk ovan så får du tillbaks 50 kr när du handlar för minst 100 kr. Kan rekommendera det och har nu 194kr återbäring som kommer att betalas tillbaks till mig.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.