19 Aug, 2018

Sprang Midnattsloppet på 65 min 53 sek

 

Igår sprang jag Midnattsloppet på 65 minuter och 5 sekunder. Det var enormt tufft ett tag och jag pressade mig själv väldigt hårt. När jag gick mål så var jag helt slut och var tvungen att sätta mig ner och återhämta mig i 1 timma innan jag begav mig hemåt.

Personligen är jag väldigt nöjd med mitt resultat, då jag anmälde mig sent till loppet. Min anmälan skedde ungefär 2 månader innan, så jag kunde inte förbereda mig väl. Funderar på att springa nästa år igen och då ska jag slå den här tiden. Jag har tidigare sprungit loppet för 6 år sedan och då kom jag i mål på 63 minuter och 4 sekunder, så min tid i år är bra då jag är 6 år äldre idag plus att jag förberedde mig förra gången :).

Sprang ni Midnattsloppet?

Nu till hösten väntar Krav Maga träning, nivå 2. 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.