27 Nov, 2019

Tecknar 200st K-Fastigheter, sista dagen idag!

Uppdaterad:
20 Sep, 2023

Nu ska K-Fastigheter noteras på Nasdaq Stockholm och jag har valt att teckna mig för 200st aktier. Jag var även med när Akelius och EQT noterades på börsen. Där valde jag att sälja EQT nästan direkt vid notering med vinst och tanken var att göra det samma med Akelius men kursökningen uteblev. Det är flera tidningar som gett en rekommendation att teckna aktien och jag hakar på dem. 

"K-Fastigheter är ett snabbt växande fastighetsbolag med fokus på  på effektiv nybyggnation samt långsiktig förvaltning av huvudsakligen egenutvecklade bostäder. Huvudkontoret ligger i Hässleholm och fastighetsbeståndet är koncentrerat till orter med långsiktigt god efterfrågan på hyresbostäder i Öresundsregion och, i ökande omfattning, i västra Sverige". - Avanza 1. Börsplus - rekommenderar teckna. Så länge marknaden för nyproduktion är svag är chansen god som möjliggör fortsatt tillväxt.

2. Affärsvärlden - rekommenderar teckna. K-Fastigheter är långt ifrån riskfritt i sin nuvarande aggressiva expansionsfas i en redan het marknad.

3. Privata affärer - rekommenderar teckna. Teckna aktien och hoppas få tilldelning. Överväg att ta hem en snabb vinst, intresset verkar stort.

4. Dagens Industri - rekommenderar teckna. K-Fastigheter är en notering DI inte vill stå utanför. Med det sagt är vi inte främmande om att hämta hem vinsten när den närmar sig 30 procent.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.